Dette er den printervenlige udgave. Klik her for skærmudgaven. | Luk vindue

Grundejerforeningen Hinderuplunds Nyhedsbrev nr. 14

Hinderuplund, 29. oktober 2005

Verner Holm er død

Det mangeårige medlem af bestyrelsen, Verner Holm, er død. Han blev 75 år.

Verner Holm flyttede med sin familie til Hinderuplund i 1958. Han blev hurtigt medlem af beboerforeningens bestyrelse og tog turen med over i den fusionerede grundejerforening og beboerforening, hvor han sad til sin død. Verner Holm tog i de senere år en gammel passion op, idet han begyndte at male akvareller og oliemalerier. Hans foretrukne motiver var gamle maleriske bygninger og natur fra skov og strand. Vi nåede at få glæde af Verner Holms kunstneriske evner på nyhedsbreve og på hjemmesiden, hvor hans værker fortsat vil være at finde.

Verner Holm vil blive husket for sit rolige lune gemyt. Æret være hans minde.

Nyt medlem af bestyrelsen

Ved Verner Holms død er suppleant Kent Sørensen (ejer, K52) indtrådt i bestyrelsen.

Ukrudt på parkeringspladserne

Efter generalforsamlingens beslutning om ikke at sprøjte parkeringspladserne med gift har bestyrelsen undersøgt mulighederne og besluttet at parkeringspladserne fremover afbrændes 4 gange om året.

Afstemning om farve på vindfang

Afstemningen om farven på vindfang endte med farve 4: Antracitgrå. Der var 5 der oplyste at de planlægger at bygge udbygning med kælder, og 9 der oplyste at de planlægger at bygge vindfang i to etager.

Nye standardtegninger

Arkitekterne er ved at være færdige med deres arbejde. De nye standardtegning vil være at se på hjemmesiden og kan rekvireres mod betaling hos kasserer Lars Rasmussen. Bemærk at der er copyright på tegningerne, så de kan kun benyttes til en bygning hver.

Tilbudsindhentning

Vi er en gruppe beboere der planlægger at bygge ud inden for en overskuelig fremtid. Vi har etableret en gruppe (tidligere: Konsortium) til indhentning af tilbud fra entreprenører. Kontakt Otto Larsen (E36) for at få nærmere oplysninger, eller se på hjemmesiden www.hinderuplund.net. Det er stadig muligt at tilmelde sig.

Fortove

Renoveringen af fortove skrider planmæssigt frem. Vi har besluttet at få sænket de afløbsriste der ligger over fortovsniveau.

TV2 FILM

Fra tirsdag d. 1. november til d. 31. december får vi den nye kanal TV2 FILM ganske gratis i stedet for The Voice TV. Det betyder at hvis man har indstillet The Voice TV, skal man ikke foretage sig noget – den nye kanal kommer automatisk.

Med venlig hilsen

Jeppe Bundsgaard.

Formand for Grundejerforeningen Hinderuplund

Redigeret af Jeppe Bundsgaard
Webmaster: Jeppe Bundsgaard
Publiceret: 29-10-2005
Denne sides adresse: www.hinderuplund.net/gf/nyhedsbrev/Nyhedsbrev14.php